Dit ben ik

img-20161031-wa0001-kopieMijn naam is Dianne Weites. Ik ben getrouwd en moeder van 2 studerende dochters. Na 20 jaar met plezier als logopedist te hebben gewerkt in voornamelijk het onderwijs, ben ik in 2012 een coachingopleiding gaan doen.

In de loop van de jaren heb ik mij verder geschoold in het coachingvak. Ik werk nog steeds met veel plezier met mensen, maar nu als coach.
In die hoedanigheid mag ik even met je meelopen en samen onderzoeken welke hobbels er op het pad liggen waardoor het leven lastiger lijkt te gaan. Samen gaan we die obstakels herkennen en aanpakken zodat het leven weer soepel door kan stromen.

Ik werk met mensen en de natuur gebruik ik als inspiratiebron. Al zolang ik mij kan herinneren ben ik graag buiten. Ik kom dan tot rust en kan intens genieten. Het is erg fijn om het werken met mensen te combineren met het buiten in de natuur zijn.

Natuurlijk Coaching wil mensen in hun kracht zetten. Vanuit je eigen kracht kun je je optimaal ontplooien en kan het leven stromen!