Coaching

Wat kan ik voor jou betekenen?

Soms zijn er momenten in je leven dat je graag eens met iemand zou willen kijken hoe dingen in je leven soepeler kunnen gaan. Je realiseert je bijvoorbeeld dat je telkens tegen dezelfde problemen aanloopt. Het lijkt haast alsof je iedere keer in een situatie terecht komt waarin je een zelfde soort rol op je neemt.

Of je staat op een kruispunt in je leven en wilt graag weten hoe nu verder. Waar ligt je potentie? Wat remt je in je dagelijkse leven en de keuzes die je maakt? Dit kan op zowel werk- als privégebied zijn.
Samen met jou kijk ik naar waar het eventueel vastloopt in jouw leven en hoe de energie meer kan gaan stromen.

Mijn uitgangspunt daarbij is systemisch.
Wij maken allemaal deel uit van een familie, dat is ons systeem van herkomst.
Ik kijk daarbij bijvoorbeeld naar welke plek jij inneemt in die groep, sta je daar goed en kom je er tot je volle potentie?
Wanneer je het moeilijk vindt je eigen plek te pakken of je ergens last van hebt maar niet de vinger er op kan leggen wat het is, zou het zomaar kunnen zijn dat je hard aan het werk bent voor jouw systeem (gezin, familie, werk) en daarbij zelf niet optimaal tot je recht komt en energie weglekt.
Samen met jou maak ik de plattegrond van jouw systeem zichtbaar. Waar sta jij en wat is jouw functie op die plek? Draag  je misschien een last die niet van jou is, maar doe je dat uit loyaliteit aan je systeem? Hoe zou het zijn om die last te mogen laten? Het kan je leven veel lichter maken.
Ik kan samen met jou onderzoeken waar het vastloopt en eraan werken om de energie weer optimaal te laten stromen. Het geeft inzicht en bewustwording.

Ik start met een gesprek waarin we samen op zoek gaan naar wat precies je vraag is.  Door een concrete vraag te formuleren kunnen we samen aan het werk.
Vaak geeft het eerste gesprek al veel bewustwording en inzicht.

Nieuwsgierig?

Maak een afspraak. Ik ben telefonisch te bereiken op:
06-55 974 608
Of stuur een berichtje:
info@natuurlijkcoaching.nl

Wat kost het ?

Een sessie van ongeveer 1 uur is € 60,50  (incl. BTW)
(voor mensen met een beperkt budget kunnen we in overleg kijken wat mogelijk is)